Raffinaderiet social media ydelser

 

SKAB RESULTATER PÅ DE SOCIALE MEDIER

Raffinaderiet Social er vores inhouse full service social media-afdeling med speciale i lead generering og digital aktivering på sociale platforme. Vi udvikler effektive SoMe strategier baseret på datadrevne indsigter og skaber resultater i form af clicks, leads eller direkte salg – både indenfor B2C og B2B.

Vores proces er målrettet, så content og storylines kobles direkte op på jeres forretningsmål og de værdifællesskaber i har med jeres kunder eller forhandlere. Uanset om det er de store traditionelle platforme som Facebook & LinkedIn, eller nichemedier som Snapchat, har vi en opsætning der kan sikre dit brands relevante tilstedeværelse.

 

 

 

 

 

 

DIT BRAND ER MERE SOCIALT END DU TROR

For de fleste virksomheder og organisationer er de sociale og digitale kanaler helt centrale konverteringspunkter. De har større udbredelse end traditionelle massemedia, de er mere præcise, og de giver os de billigste metoder til at ramme vores publikum. Og når det gælder om at skabe interaktion og aktive værdifællesskaber, har de sociale medier den største indflydelse i medieverdenen.

 

 

 

 

FÅ EN KLAR SOCIAL STRATEGI

Mange virksomheder er aktive på sociale medier uden at have en klar strategi. Vi starter altid med at definere klare mål og definere operationelle målgrupper, så vi har et klart billede af, hvem vi taler til, og hvordan vi rammer dem. På basis af din virksomheds værdier og produktfordele og dine målgruppers interesser definerer vi en social agenda som nemt kan overføres til en taktisk SoMe kalender.

 

 

EKSEKVERING OG MEDIEKØB

Med en komplet inhouse-afdeling er der ikke langt fra tanke til handling. Med fast internt setup kan vi udvikle idéer og producere video, billeder, tekst hurtigt og effektivt så indhold følger strategien og omkostningerne bliver holdt nede. Vores interne mediebureau kan hjælpe med programmatisk medieindkøb og tracking på tværs af platforme. Og vores inhouse webteam kan hjælpe med kampagnesites og landingpages.

 

 

 

 

 

Aktivering

Ønsker du hjælp til den løbende drift, kan vores community managers og content specialister stå for vedligeholdelse på retainerbasis. Udvikling og optimering sker som en flydende proces, hvor der løbende afrapporteres. Både gennem rapporter, men også gennem dashboards som giver oversigt over nøgletal i realtid - direkte på dit skrivebord. Dashboardet er ligeledes et værktøj der gør, at der altid er total transparens mellem mediespend og performance.

 

orange bund

 

 

 

Cases

 

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om vores tilgang til social media, eller vil tage et møde, så udfyld felterne og så tager vi kontakt til jer. Ellers ring på telefon 53 530 553.