Sæt barren højere

Skanska

Opgaven

Ejendomsmarkedet, herunder særligt erhvervslejemål og domiciler, er et af de mest rigide markeder rent marketingmæssigt. Det er som regel styret af hårde facts som beliggenhed (beliggenhed, beliggenhed), kvadratmeter, parkeringspladser, antal møderum og andre statiske faktorer. Det gør det svært at skelne de forskellige byggerier fra hinanden. Vores opgave var at finde et nyt afsæt, der kunne få CPH Highline til at stå ud i mængden og placere sig top-of-mind blandt mulige interessenter.

Løsningen

Vi arbejder ud fra en indsigt om, at virksomheder med et kontor der øger sundhed og trivsel har færre sygedage blandt medarbejderne og nemmere kan fastholde talent. Ergo får de mere på bundlinjen. Ved at positionere CPH Highline som ”Det sunde kontorhus” indtog bygningen en unik position i et ellers generisk marked.

 

 

POSTS DER FANGER DIN OPMÆRKSOMHED

Bevægelige billeder er markant det bedste værktøj, hvis man vil stoppe modtageren i at scrolle videre. Ved at bruge cinemagraphs, som er en kombination af et motiv i bevægelse og et frosset billede, fangede vi folks interesse og fik leveret hovedbudskabet om en sund arbejdsplads.

 

 

 

ET SPADESTIK DYBERE

CPH Higlines konkrete sundheds-features bliver præsenteret på den dedikerede landing-page. Ved at have en stærk visuel og indholdsmæssig forbindelse mellem den første påvirkning og indholdet på sitet, sikrede vi en meget lav bounce rate. Først dybere nede i tragten præsenteres man for de hårdere værdier omkring kvadratmeter, priser, tilgængelighed og infrastruktur.
Se hele sitet på cphhighline.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

EFFEKTIV OUTDOOR

Selvom vi havde en "digital first"-tilgang til opgaven, sikrede vi, at kampagnen også levede i de mere traditionelle kanaler. Der blev bl.a. kørt store outdoors på skiltene omkring selve bygepladsen og indrykket printannoncer i udvalgte medier.

 

 

 

RETARGETING MED MODHAGER

I slutningen af tragten, blev der tilknyttet en skarp retargeting-kampagne, der fokuserede direkte på husets konkrete kvaliteter. Her blev sundhedsbudskabet tonet ned, da modtageren jo allerede havde været omkring dette. Denne, mere direkte approach, gjorde det nemmere at konvertere ”vindueskiggere” til konkrete emner.

 

 

Vil du vide mere?

Jens Grauslund
Grundlægger, strategisk direktør