Digital Strategi

 

Lad din virksomheds overordnede målsætning definere din digitale strategi

Forudsætningen for succes i digitale kanaler er en gennemarbejdet digital strategi. Med en digital strategi får du identificeret digitale indsatsområder og fastlagt et digitalt roadmap.

Skal vi have en Smartphone-app? Hvad med Facebook – hvordan udnytter vi de Sociale medier? Hvordan kan vi måle værdien af vores website? Er behavioral targeting relevant for os? Spørgsmålene er velkendte for de fleste virksomheder og mange forsøger at navigere i et ukendt farvand med nye online trends og digitale teknologier. En digital strategi definerer rammerne for, hvordan en virksomhed skal udvikle nye digitale løsninger og optimere eksisterende. En digital strategi fungerer samtidig som et beslutningsgrundlag for virksomhedens ledelse i forhold til nye projekter og løsninger. Udgangspunktet skal ALTID være virksomhedens forretningsmål – det må aldrig blive teknologi eller de nyeste tendenser. Hvis ikke en digital løsning understøtter en virksomheds forretningsmål, skal den ikke initieres.

Vi kan hjælpe virksomheder med at udvikle en digital strategi og et digitalt roadmap, der definerer gaps mellem virksomhedens nuværende performance og en ønsket position defineret via forretningsmål. I udarbejdelse af den digitale strategi indgår bl.a. desk-research, web analyse/statistik, konkurrentanalyse, branche trends, benchmark samt identificering af KPI’er for virksomhedens digitale indsats. Kontakt os, hvis du ønsker:

  • En overordnet digital strategi
  • Online lead-generering
  • Opstilling af digitale KPI'er
  • Rådgivning inden for social media, website, SEO/SEM, email marketing, mobiloptimering mv
 

Nedenfor kan du læse mere om dette og se en række cases. Vi håber, at det vil give dig værdifuld input til at indfri jeres digitale visioner.

 

Cases

 

Artikler

 

 

Kontakt mig

 

Jens Grauslund
Founder, Strategic Director