Reklamebureau

 

KREATIV KOMMUNIKATION MED HJERNE OG HJERTE

Hos Raffinaderiet leverer vi som full service bureau stærke, kreative koncepter, der er baseret på et solidt strategisk fundament. Vi tror nemlig på, at god kommunikation skal tale til begge hjernehalvdele for at kunne konvertere forbrugerens opmærksomhed til køb eller handling. Nogle kalder det for reklame, digital, design, B2B, PR eller direct marketing. Vi kalder det for kreativ kommunikation med hjerne og hjerte.

 

 

 

Opmærksomhed og effekt

Vi aktiverer brandets historie på tværs af alle relevante kontaktpunkter og medier samt og optimerer dem løbende på tværs af hele medie-porteføljen. Kun på den måde får budskabet positiv opmærksomhed – og størst effekt.

 

 

 

 

Målrettet Kreativitet

Vi fokuserer på kreativitet til at løse forretningsudfordringer uden respekt for de klassiske siloer eller discipliner. Men i stedet med et gennemtrængende fokus på at forstå forbrugernes adfærd og troværdigt at tilfredsstille deres forventninger og behov.

 

 

vi har 25 års indsigter og erfaring i at lave

Branding, visuel identitet, medieplanlægning, kampagner, produktlanceringer, forhandleraktivering, film, B2B, B2C, leadgenerering, PR, Social media og meget mere.

 

 

 

 

 

Cases

 

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om en lang række andre måder at få virksomheder kommunikeret ud i markedet, og få værdifulde inputs til at indfri jeres potentiale. Så udfyld felterne nedenfor, og vi tager kontakt til dig. Ellers ring på telefon 53 530 553.